XCO Tvrđava

You are here:
/
/
/
XCO Tvrđava

XCO Tvrđava

U centru grada Slavonskog Broda se smjestila divna lokacija koja miriše na nešto novo i koju bi bilo divno istražiti MTB-om. Tako je krenulo i traje već 10 godina. Organizirali smo utrku na lokaciji koja svojim okruženjem donosi nešto novo i ostaje dugo u sjećanju.

Tvrđava, Slavonski Brod, MTB XCO utrka u centru grada. Ima li adrenalina? Naravno da ima i to dovoljno. Staza će ispitati vaše sposobnosti i tehniku vožnje i podići puls, što na usponu, što na brzim, kratkim i strmim spustevima, što na tehničkim sporim i krivudavim putevima unutrašnjosti same tvrđave. Naravno tu je i mogućnost biranja trase staze koja izbjegava tehnički zahtjevne dijelove, malo manje adrenalina, ali više sigurnosti.

Osim što se vozite kroz dijelove tvrđave koji vas vraćaju u prošlost I što bi, možda, najradije stali i pogledali oko sebe, jurite dalje i ganjate vrijeme. Svake godine na stazi bude nešto novo, nešto što još dosad nije bilo. Dečki i dečkice iz BK Festunga svake godine rade na poboljšanju staze. Vidimo se!

VIDEO SA UTRKE:

VIDEO IZ PRVOG LICA:

Post has no taxonomies